Ο ΚΑΦΕΣ

Για να καταλήξουμε στο χαρμάνι του DASH, διανύσαμε κυριολεκτικά
χιλιάδες χιλιόμετρα. Ταξιδέψαμε από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη, περιηγηθήκαμε σε φυτείες, γνωρίσαμε παραγωγούς, και πειραματιστήκαμε, δοκιμάζοντας πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς ποικιλιών. Το αποτέλεσμα, όμως, σήμερα δικαιώνει τον κόπο, το χρόνο και την ενέργεια που επενδύσαμε σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ο DASH αποτελείται από χαρμάνι διαλεγμένων κόκκων Arabica και Robusta. Τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του οφείλονται στη διαφορετική προέλευση των κόκκων, από την Κόστα Ρίκα, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, την Αιθιοπία, την Ινδία, τη Νέα Γουινέα, τη Τζαμάικα και τη Βραζιλία. Παράλληλα, η σταθερή ποιότητά του αποτελεί βασικό μέλημά μας, και για αυτό το λόγο πραγματοποιούμε συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια επεξεργασίας, ενώ παίρνουμε συστηματικά δείγμα από κάθε νέα παραγγελία για γευστικές δοκιμές (cupping).

Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα τον ίδιο καλό εσπρέσο. Με την ίδια πυκνή υφή, το γεμάτο σώμα, το γλυκό άρωμα και τη φρουτώδη, με απαλές πινελιές σοκολάτας, γεύση του.

DASH MEDIUM

Πολυποικιλιακός

O DASH MEDIUM παράγεται από 100% εκλεκτούς κόκκους Arabica από τη Νέα Γουινέα, την Αιθιοπία, τη Βραζιλία, την Κόστα Ρίκα, την Γουατεμάλα, την Κολομβία και την Ονδούρα.

DASH DARK

Πολυποικιλιακός

Υπάρχουν δύο είδη DASH DARK, η διαφορά έγκειται στην αναλογία των ποικιλιών Arabica και Robusta. Επιλέξτε βάσει των γευστικών σας προτιμήσεων με αναλογία 90% Arabica και 10% Robusta είτε με αναλογία 80% Arabica και 20% Robusta, με προέλευση από τη Νέα Γουινέα, την Αιθιοπία, τη Βραζιλία, την Κόστα Ρίκα, τη Γουατεμάλα, την Κολομβία και την Ινδία.

DASH DECAF

O DASH DECAF αποτελείται από κόκκους 90% Arabica και 10% Robusta με καταγωγή από την Κολομβία και την Ινδία. Πρόκειται για πιστοποιημένο καφέ με φυσική επεξεργασία μείωσης του ποσοστού καφεΐνης.

Φόρμα Παραγγελίας

Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουν πάθος για τον καφέ και αντιλαμβάνονται την αξία του να προσφέρεις υψηλή ποιότητα.
Όνομα*
Υποχρεωτικό πεδίο
Όνομα Επιχείρησης
Invalid Input
Διεύθυνση
Invalid Input
Πόλη
Invalid Input
Τ.Κ.
Invalid Input
Τηλέφωνο
Invalid Input
Email *
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK