ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η βιοτεχνία καφέ Δασύρα έχει διανύσει μία μακρά πορεία στο χώρο του καφέ που φτάνει πίσω στη δεκαετία του 1980. Συγκεκριμένα, το 1987, ο Μιλτιάδης Δασύρας, έχοντας εργαστεί στην αγορά του καφέ για περίπου δεκαπέντε χρόνια και γεμάτος από εμπειρία και τεχνογνωσία, καταφέρνει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να ανοίξει το δικό του παραδοσιακό καφεκοπτείο.

Δέκα χρόνια αργότερα, το 1997, το πελατολόγιο του καφεκοπτείου μεγαλώνει και μαζί με αυτό μεγαλώνουν και οι ανάγκες του. Έτσι, μετακομίζει σε μεγαλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για να υποδεχτεί και τη δεύτερη γενιά, εμμένοντας πάντα στη φιλοσοφία της περιορισμένης παραγωγής για την αμείωτη διατήρηση της υψηλής ποιότητας του καφέ. Η δεύτερη γενιά εκπροσωπείται από τον Θανάση Δασύρα, γιο του Μιλτιάδη, ο οποίος φέρνει μαζί του νέες ιδέες. Νέες ιδέες, νέους στόχους και νέα χαρμάνια, ακόμη πιο ιδιαίτερα και ποιοτικά ενώ στρέφεται και στην παραγωγή εσπρέσο. Και κάπως έτσι η παράδοση συναντά μία νέα οπτική και γεννιέται ο DASH.

Φόρμα Παραγγελίας

Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουν πάθος για τον καφέ και αντιλαμβάνονται την αξία του να προσφέρεις υψηλή ποιότητα.
Όνομα*
Υποχρεωτικό πεδίο
Όνομα Επιχείρησης
Invalid Input
Διεύθυνση
Invalid Input
Πόλη
Invalid Input
Τ.Κ.
Invalid Input
Τηλέφωνο
Invalid Input
Email *
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK